Oppdatert 23.03.2021. Tilnærmet normal operasjon Etter en periode med økt smitte nasjonalt, samt at det akkurat nå pågår et smitteutbrudd i Ålesund, er de fleste av våre medarbeidere tilbake på hjemmekontor. Alle funksjoner ivaretas allikevel tilnærmet normalt, men under utvidede restriksjoner i tråd med gjeldende regler og råd for godt smittevern. Normal vareflyt Vareflyt inn…

Oppdatert 23.03.2021.

Tilnærmet normal operasjon
Etter en periode med økt smitte nasjonalt, samt at det akkurat nå pågår et smitteutbrudd i Ålesund, er de fleste av våre medarbeidere tilbake på hjemmekontor. Alle funksjoner ivaretas allikevel tilnærmet normalt, men under utvidede restriksjoner i tråd med gjeldende regler og råd for godt smittevern.

Normal vareflyt
Vareflyt inn til vårt lager er så langt ikke berørt. Normale leveringstider kan forventes.

Våre kontorer er stengt for besøkende, men ta gjerne kontakt!
Vi har for tiden stengt for besøkende, men vi opprettholder allikevel en minimumsbemanning av resepsjon, verksted og lager. Det vil i denne perioden ikke bli mulig å komme inn i våre lokaler for å diskutere løsninger med selgere eller serviceteknikere, men ta gjerne kontakt pr. telefon. Du finner kontaktdetaljer til alle våre ansatte her: Alle ansatte – Furuno Norge AS

Vareinnlevering/-henting må skje etter avtale. Ring oss på telefon 70 10 50 29 for å avtale tidspunkt.
Varemottak og -utlevering går tilnærmet som normalt, men alle typer vareleveranser og -utleveringer må skje etter avtale.
Bruk ringeklokken ved porten til varemottaket så kommer vi til porten.

Leverer du inn utstyr for reparasjon eller overhalling må det følge med en problembeskrivelse og kontaktinformasjon, i tilfelle servicetekniker har behov for å ta kontakt.

 

X
X