Vi søker etter en ny områdesalgssjef til vårt salgsteam. Fokussegment vil være offshore-shipping, ferge og hurtigbåt, brønnbåt og kystfrakt.

VIL du selge løsninger som bidrar til økt sikkerhet og gode beslutningsprosesser?

FURUNO har siden 1948 levert teknologi som gjør det mulig å ta gode beslutninger om forhold usynlig for mennesket. I dag leverer vi anerkjente løsninger som bidrar til høy sikkerhet og god økonomi for våre kunder, blant annet innen navigasjon, kommunikasjon og hydroakustikk. Vårt motto er «Challenge the Invisible».

Vi har nye produkter og løsninger som er utviklet med basis i velprøvd og anerkjent teknologi, klar til utrulling i nye markedssegment. Til vårt salgsteam ser vi etter en dedikert selger som begeistres av utfordringen med å utvikle kundeplattformene og etablere salgskanalene for disse løsningene. Er du vår nye:

AREA SALES MANAGER

Dine oppgaver:

Vi ser etter en person med salgserfaring og god kjennskap til maritim industri. Vår nye selger vil jobbe mye med salg til nybygg og med retrofit salg til nye og eksisterende kunder. Stillingen skal dekke flere segment, inkludert offshore-shipping, ferger og hurtigbåt, brønnbåter og kystfrakt.

God kjennskap til IMO regelverk for navigasjon og kommunikasjon er viktig. For rett kandidat kan det ligge til stillingen å ta et ansvar for å holde salgsteamet oppdatert på endringer.

Vår nye medarbeider vil inngå i et salgsteam på åtte personer fordelt på våre kundegrupper innenfor offshore, fiskeri og handelsfartøy, og vil ha kontorsted ved vårt hovedkontor i Ålesund.

Ønsket bakgrunn og personlige egenskaper:

 • Erfaring med salg av high-end løsninger innen teknologi er en klar fordel
 • Relevant utdanning innen salg. Erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
 • Nysgjerrig og initiativrik
 • Selvstendig, strukturert og effektiv
 • En god lagspiller

Vi tilbyr:

 • Spennende arbeidsoppgaver i et fremoverlent fagmiljø
 • Muligheten til å jobbe internasjonalt og i tverrfaglige team
 • Stor påvirkning på egen arbeidshverdag
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Fleksibel arbeidstidsordning

Om selskapet

Furuno er en av verdens fremste leverandører av skipselektronikk, anerkjent for kvalitetsprodukter innenfor navigasjon, kommunikasjon og fiskeleting. Konsernet har ca. 3.000 ansatte. Morselskapet er Furuno Electric co. Ltd, lokalisert i Japan. Konsernet inkluderer et globalt salgs- og service-nettverk, bestående av datterselskaper, distributører og servicestasjoner, som dekker hele verden. I Furuno Norge er vi 39 kollegaer som utvikler, selger og har service på Furunos produkter i det norske markedet. Vi har hovedkontor i Ålesund, hvor denne stillingen vil være lokalisert, og avdelingskontor i Bergen og Oslo.

Kontaktperson

Kortfattet søknad og CV sendes på e-post innen 19.02.23 til rådgiver og rekrutterer:

Trine Elise Rødal, Temp-Team AS

E-post: tro@temp-team.no

Telefon: 473 25 284