Stor entusiasme under Nor Fishing!

Furuno Norge hadde tidenes beste Nor Fishing dette året, med masse verdifull tid sammen med våre kunder. Vi kom til semifinalen for kåringen av “beste stand”, og må vel si oss godt fornøyd med det. Standen vår var fullpakket av entusiastiske og nysgjerrige kunder til enhver tid.

De dagene som vi hadde mest besøkende var som forventet, onsdagen og torsdagen. Vi vil takke alle som møtte opp på standen vår, og spesielt de som kom på produkt demonstrasjonen. Det setter vi pris på, og håper så klart at dere lærte noe, og til dere som enda ikke har utstyret vårt ombord, håper vi dere ble både fristet og inspirert til å prøve ut vårt mangfoldige kvalitetsutstyr. “Klart du skal ha Furuno!”

Nyheter under Nor Fishing
Furuno har et mangfoldig utvalg av både fiskeletingsutstyr, navigasjonsutstyr og kommunikasjonsutstyr til fiskeriflåten. Nylig ble blant annet Furuno Norge distributør av Marport, til kundenes store begeistring! Marport har en komplett produktportefølje av sensorer til overvåkning av både trål og snurpenøter, og vil således komplementere Furuno’s eget produktspekter på en meget god måte. På Nor-Fishing frontet vi Marport og de andre nyhetene våre.

TECDIS-2424
En helt ny kompakt ECDIS med 24 toms wide screen skjerm og prosessor i en og samme enhet. Den nye ECDIS’en har selvfølgelig den samme enkle bejeningen som sin storebror T-2138. Økt  sikkerhet har i den senere tid satt mere fokus på viktigheten av å ha oppdaterte kart. Med TECDIS og abbonnement på kart er man alltid oppdatert med de nyeste kartene. T-2424 har en enkel og sikker ruteplanleggings funksjon samt muligheter for væroverlay.

WASSP multistråle ekklodd
WASSP 5230 er et helt nytt multistråle ekkolodd for kartlegging av bunn og detektering av  fisk. Bunnen og fisk  registreres i en 120 graders vifte ved hjelp av 112 stråler. Dette gir et raskt og oversiktlig bilde av bunnens beskaffenhet og hardhet noe som spesielt viktig ved bunntråling samt garn og linefiske. Fisk som står i vannsøylen vil også bli registrert og kan vises i 2D eller 3D. WASSP er selvfølgelig også ypperlig til bunnoppmåling

MaxSea TimeZero PLOT
Time Zero PLOT er det ultimate og komplette kartsystemet for mange bruksområder. Med MaxSea’s unike integrering mot Furuno gjør denne plotteren til den mest avanserte fiskeri og navigasjonsplotter på markedet. To-skjermløsningen gjør at man kan vise RADAR, ekkolodd, plotter og WASSP hver for seg eller som overlay i ett og samme bilde.

FSV-85
Vår nye mellomfrekvens sonar har fått ny prosessor og beamforming, noe som gir nye muligheter og bedre skilleevne nært bunn. Toskjerms løsningen gir muligheter for å gå med forskjellige rekkevidde, tilt og gain på to forskjellige skjermer, eller vertikalsnitt på skjerm nummer to. Det er nesten som å ha to sonarer. Strålen er selvfølgelig stabilisert i alle retninger (heave, pitch og roll).

SafeComNet
Kommunikasjon blir stadig viktigere på havet. Stabil tilgang til internet er i dag nesten en forutsetning for å drive effektivt fiskeri. Med Furuno’s løsning får du forutsigbare utgifter, god båndbredde og sikker vedlikehold av tjenester og utstyr gjennom et landsomfattende servicenett. Egen multiboks sørger for styring og kontroll av all data og telefon ombord.

Service i fokus!
Den tekniske utviklingen skjer fort i dagens samfunn, og det gjelder å henge med og stadig tilby noe nytt og spennende til kundene våre. Furuno er en innovativ bedrift, og sitter i førersetet som den ledende leverandør innen maritim elektronikk. Den posisjonen har vi tenkt å beholde, og gjør alt for at våre kunder skal være fornøyd med produktene og aller viktigst; få den beste servicen 24/7!

Furuno Norge har et stort forhandlernettverk med 46 selvstendige forhandlere og 150 serviceteknikere rundt hele norskekysten. S  å uansett hvor dere befinner dere er hjelpen nær deg! Vi har også et stort lager i Ålesund som bidrar til at kundene får utstyret sitt kjapt levert.

Last ned vår gratis FurunoNorge APP på APPstore. Denne hjelper dere blant annet til å finne nærmeste forhandler med et enkelt tastetrykk!