Innen kort tid har Furuno Norge AS skrevet kontrakt på komplette elektronikkpakker til 3 nye fartøyer; Christina E, Gollenes og Bernt Oskar.

"Grunnen til at vi valgte Furuno som elektronikkleverandør er en kombinasjon av tre faktorer; Furuno produktene vi har i dag er vi meget fornøyde med - de er veldig stabile. Totalløsningen vi kom frem til var perfekt for oss, og Furuno var konkurransedyktige på pris" sier skipper på MS Gollenes Frode Kvalsvik.

 En periode med lite båtbygging i fiskerisektoren ser ut til å ta slutt. Innen kort tid har Furuno Norge AS skrevet kontrakt på komplette elektronikkpakker til 3 nye fartøyer; Christina E, Gollenes og Bernt Oskar.

 Elektronikkpakkene omfatter navigasjons- og fiskeleitingsutstyr, med produkter som;

Trålsonar, TS-337

Tecdis

Lavfrekvens Sonar FSV-30S

Høyfrekvens sonar FSV-84

Radar FAR-2117 BB

Radar FAR-2137S BB

 

"Vi er glade for å se en økning i nybygg i fiskerisektoren. Vi takker for tilliten til de tre fartøyene som nå skal spekkes med produkter fra Furuno, og vi ser frem til å følge dem på havet" sier salgssjef Guttorm Tomren.

Furuno Electric Co. Ltd. er en av verdens ledende leverandører av maritim elektronikk. Furuno Norge AS er et datterselskap av japanske Furuno Electric Co. Ltd. Furuno Norge AS har sitt hovedkontor i Ålesund og et avdelingskontor i Bergen. Furuno lager avansert elektronikk som er enkel å bruke, har lang levetid og som gir god og tydelig infor-masjon. Som eneste leverandør tilbyr vi komplette pakker for navigasjon, fiskeleiting og kommunikasjon. Vi har over 50 forhandlere som strekker seg langs hele kysten.