På Sjøen for Alle vil dere ha muligheten til å se og prøve Furunos nye NavNet TZTouch. TZtouch gir deg mulighet til å klikke og zoome, to-fingers kursrotasjon og andre bevegelser med multi- og enkeltberøring og fremstår som det mest intuitive brukergrensesnittet som finnes på markedet i dag.

NavNet TZTouch er et fullintegrert system hvor du kan sette alle dine elektroniske installasjoner i et nettverk. Du styrer alt via multiberøringssskjemen. Du kan velge mellom en 9-tommers WVGA eller 14.1-tommers WXGA multiberøringsskjerm, avhengig av ditt fartøy og ditt behov. Derfra kan du legge til et utvalg av komponenter for ytterligere å forbedre ditt navigasjonsanlegg.

 

Multi Touch Screen

NavNet TZtouchTM integrerer en høysensitiv multiberøringsskjerm med glass fra kant til kant og gir deg kontroll til fingerspissene. Navigasjonen forenkles ved at du bruker fingertuppene til å zoome og panorere rundt i kartet og i en rekke andre skjermbilder. Så snart fingrene dine berører skjermen, blir anslag, trykk og bevegelser umiddelbart gjort om til nyttige handlinger og kommandoer, på samme måte som ved lesebrett og smartphones. Fra standard klikk og dra til berøringsbevegelser som du selv definerer og skaper. Funksjonaliteten er altså veldig intuitiv, og man lærer fort funksjoner som zoom, ruteplanlegging etc.

 

 

WiFi - trådløs forbindelse

NavNet TZTouch har innebygd trådløst nettverk, slik at du enkelt kan få bl.a. de siste værmeldingene. Du kan også styre din NavNet TZT fra iPad eller iPhone. Nå kan du altså stå ute å fiske med iPad’en ved din side og kontinuerlig følge med på NavNet TZT via iPad’en om det står fisk under båten.  

 

 

 

MDF - Multi Funksjons Display

Sentralt i systemet til MFD’en (multi funksjons display) er at det kan kobles opp mot en lang rekke produkter bl.a. radar, ekkkolodd, AIS, GPS og mye mer.

Kom innom messen og se på de utallige mulighetene dette produktet vil gi deg. Vi står på stand D04-14.

For mer informasjon om produktet besøk www.navnet.com