FURUNO ELECTRIC CO. LTD introduserer NavNet TZtouchTM og setter ny standard for innovasjon innen integrert maritim elektronikk. Denne nye plattformen innlemmer FURUNOs prisvinnende TimeZeroTM-teknologi i industriens første multiberøringskontroll - multi touch control MFD. TZtouchTM gir deg mulighet til å klikke og zoome, to-fingers kursrotasjon og andre bevegelser med multi- og enkeltberøring og fremstår som det mest intuitive brukergrensesnittet som finnes på markedet i dag.

NavNet TZtouchTM integrerer en høysensitiv multiberøringsskjerm med glass fra kant til kant og gir deg kontroll til fingerspissene. Navigasjonen forenkles ved at du bruker fingertuppene til å zoome og panorere rundt i kartet og i en rekke andre skjermbilder. Så snart fingrene dine berører skjermen, blir anslag, trykk og bevegelser umiddelbart gjort om til nyttige handlinger og kommandoer. Fra standard klikk og dra til berøringsbevegelser som du selv definerer og skaper, er dette grensesnittet så enkelt å forstå at du er oppe og gå på kort tid. For å gjøre driften enda enklere underveis, har FURUNO integrert sin intuitive RotoKeyTM roterende knapp, som lar deg gjøre justeringer som avstand og gain eller menyvalg, enten via berøringsskjemen eller RotoKeyTM.

Dette nye navigasjonsverktøyet er et komponentbasert system som benytter FURUNOs prisvinnende nettverksprodukter. Hjernen i NavNet TZtouchTM-systemet ligger i Multi Function Display (MFD)-enhetene som inneholder de nyeste, høytytende Intel Sandy Bridge Dual-Core-prosessorene. Du kan velge mellom en 9-tommers WVGA eller 14.1-tommers WXGA multiberøringsskjerm, avhengig av ditt fartøy og ditt behov. Derfra kan du legge til et utvalg av komponenter for ytterligere å forbedre ditt navigasjonsanlegg.

NavNet TZtouchTM holder deg mer enn noen gang oppkoblet gjennom å åpne døren til det ypperste av WiFi-egenskaper. Lag ditt eget eller koble deg til et eksisterende WiFi-nettverk med din TZtouchTM for å få tilgang til nettbrett- og smartphone-applikasjoner, samt gratis NavCenter værmelding for opp til 16 dager.

 En ny, kraftig funksjon er muligheten til å fjernovervåke og kontrollere TZtouchTM med applikasjoner som er designet for din smartphone og nettbrett. Du kan GRATIS laste ned NavNet Viewer- og NavNet Remote-applikasjonene fra Apple App Store. Viewer-applikasjonen lar deg bekvemt se informasjon om fiske, seiling, skip, navigasjon, miljø og motor trådløst på dine Apple mobilprodukter. Du kan også lage egne spesialtilpassede skjermer med informasjon som er viktig for deg. NavNet Remote-applikasjonen gir deg full kontroll over din NavNet TZtouchTM ved å la deg fjernstyre den med din Apple mobilenhet via WiFi når du er koblet til nettverket (andre mobile plattformer vil bli støttet i fremtiden).

NavNet TZtouchTM leveres med C-Map av Jeppesen eller Navionics vektorkart. Alle disse kartene kan betraktes i 2D eller 3D på et blunk, med sømløs og øyeblikkelig kartgjentegning. I tillegg til kartene tilbyr også FURUNO satellitt-fotografier som kan settes sammen med raster- eller vektorkartene, gjennom å bruke sin patenterte Satellite PhotoFusionTM.

Alle FURUNOs prisvinnende nettverkskomponenter virker med NavNet TZtouchTM. Sammen med opp til seks display kan du legge til sanntids dual-range UHDTM-radar, digitalt ekkolodd, AIS, vær fax, IP-kamera, samt NMEA2000 og FURUNO CAN bus-innretninger. Dersom du har NMEA0183-innretninger du ønsker å tilkoble, tilbyr FURUNO en NMEA0183 for CAN bus-omformer. Med alle disse valgmulighetene har du virkelig kontroll til fingerspissene med NavNet TZtouchTM.

Les mer på www.navnet.com