Markedsføringsansvarlig i Furuno Norge var om bord i Nesbakk og pratet med Freddy Silden. Her var også kaptein Joachim Sanden fra Hauge Junior. Begge båtene har installert WASSP om bord og de var godt fornøyd med instrumentet. De utvekslet litt erfaring...

Joachim Sanden (til venstre) på Hauge Junior hadde god erfaring med multistråleekkoloddet WASSP som de bruker mye.

Joachim Sanden    Freddy Silden    

Han betegner WASSP som et brukervennlig og svært nyttig fiskeriinstrument for Hauge Junior. Han forteller at de bruker dette instrumentet aktivt til å bunnkartlegge fiskeområder, lagrer de beste fiskeplassene i arkivet så de kjapt kan finne dem igjen til senere bruk. Dette sparer de både tid og penger på! Nesbakk legger til at de kan navngi mappene med stedsnavn slik det blir enkelt for alle å lete fram i arkivet til senere bruk. Dette gjør at de enkelt finner igjen de beste fiskeplassene! Ikke alle områder er registrert i sjøkartene som de har tilgjengelig, så da er også WASSP verdifullt å ha! 

Både Nesbakk og Hauge Junior er forsiktig med å komme med detaljer når det gjelder fiskeplassene, dette er 100% konfidensielt! Det Nesbakk kan si er at de fisker en del der det går oljerør i Nordsjøen, og her er det også mye fisk! De må være forsiktig hvor de kaster, og da er WASSP et genialt verktøy for å oppdage hvor oljeledningene og rørene befinner seg. Se bilde over, hvor en tydelig kan se oljerørene i rødt. 

De konstaterer at WASSP er et verdifullt verktøy å bruke i framtiden. Litt mer opplæring på Nesbakk, i tillegg til å lære om integrering med Time Zero blir det veldig bra, sier han. På Hauge Junior har de mer erfaring med WASSP, og kan si seg veldig fornøyd med produktet og anbefaler dette videre til alle fiskebåter. Men han nevner at selv om dette produktet er brukervennlig for kapteinen er uansett opplæring nøkkelen til suksess! Florvaag Elektronikk har vært flinke her og de vil han berømme.

Fakta om WASSP Multistråleekkoloddd

Med WASSP får en nøyaktig oppmåling og info om bunnen, en kan raskt finne de beste fiskeplassene og lagre de til senere bruk. Kompakt multistrålesvinger med 224 stråler i 120 graders vifteform. Fleksibel programvare med «alle» funksjoner tilgjengelig. Radar- og ekkoloddpresentasjon, sidescanner, høyoppløselig dybdepresentasjon, bunnhardhet, fisk i vannsøylen etc. Integrerbar med MaxSea TimeZero Professional.