stand AquaNorDIGITAL2021_furunonorge

Velkommen til vår digitale stand! Her får du en introduksjon til noen av våre løsninger for servicefartøy og oppdrettsanlegg. Ta gjerne kontakt med oss via chat inne på standen! Du finner også produktinformasjonen på vår hjemmeside. Bruk lenkene i saken for å komme direkte til produktsidene!

VÅRE Løsninger for servicefartøy

Til havbruksnæringens servicefartøy leverer Furuno Norge komplette løsninger for navigasjon, kommunikasjon og hydroakustikk. Vårt konsept for arbeidsbåter inkluderer i tillegg utstyr for oppmåling av bunn og inspeksjon av anlegg. BlueBridge™ skjermstyring, med mulighet for integrert automasjons- og alarmsystem, er en sentral del av vårt konsept og binder sammen systemene på broen på en brukervennlig måte. Les mer om BlueBridge™ Matrix og BlueBridge™ Compact på våre produktsider. Her finner du også relaterte produkter for servicefartøy.

Kontakt oss

VÅRE Løsninger for oppdrettsanlegg og Havner

For oppdrettsanlegg leverer vi et komplett sikkerhetssystem som gir full oversikt over anlegget. All ferdsel monitoreres og en komplett anløpslogg oppdateres digitalt. Et funksjonsrikt system for alarmkonfigurasjon tilpasses for ønsket varsling både av planlagte og uforutsette hendelser. Anleggets drifts- og servicepersonell sikres også med egnet utstyr for rask lokalisering og berging, om uhellet skulle være ute.Les mer om Coastal Monitoring på våre produktsider.

oppdrett_havn_AquaNor
Kontakt oss

Kom i kontakt med oss under MESSEN

Vi deltar som besøkende på messen! Ta gjerne kontakt med Andrea Winnem om du ønsker en prat om våre løsninger. Andrea er tilgjengelig på messeområdet onsdag, torsdag og fredag.

Mobil: +47 922 21 140
E-post:

andrea_furunonorge

Slik besøker du Aqua Nor Digital

Du må være deltager på Aqua Nor for å få tilgang til den digitale plattformen. Har du ikke meldt deg på enda, kan du gjøre det her. Følg linken og registrer deg. Du vil få informasjon for pålogging tilsendt på e-post.Er du allerede registrert klikker du på knappen under bildet for å komme til den digitale portalen. Logg deg inn og søke opp Furuno Norge for å komme til vår stand.Velkommen!

stand AquaNorDIGITAL2021_furunonorge
Aqua Nor digital