kenneth_Eilertsen_ansatt_FurunoNorge_radar

Vi ønsker Kenneth Eilertsen velkommen til Furuno Norge og til vårt kompetente salgsteam! Han vil jobbe fra vårt hovedkontor i Ålesund. Kenneth har lang fartstid som salgssjef i Luminell og jobber som frivillig på redningsskøyten DNV II, som har base i Ålesund.

Fra Luminell til Furuno Norge

De siste ni årene har Kenneth vært med på å utvikle Luminell fra å være en liten gründerbedrift, til å bli en lysleverandør i sterk vekst som leverer «high-end» utendørs lysløsninger til krevende miljø på det globale markedet. Som salgssjef var hovedansvaret hans å utvikle Luminell`s globale «Energy» segment.

Kenneth er utdannet trafikkflyger og har jobbet som cargopilot i USA. Før sin karriere i Luminell var han ansatt i Forsvaret, hvor han i hovedsak jobbet innenfor sikkerhetsfaget.

Oppveksten var preget av et maritimt miljø. Han beskriver seg selv som en engasjert og strukturert person som er opptatt av detaljer. Han jobber som frivillig i Redningsselskapet på redningsskøyten DNV II. Som mannskap om bord i DNV II har han fått erfaring og forståelse av krevende maritime operasjoner og praktisk bruk av systemer som for eksempel radar, kartplotter, GPS, AIS, VHF, samt søkelys og termiske kameraer.

Som områdesalgssjef i Furuno Norge gleder han seg spesielt til å bli kjent med kundene og deres behov for våre mer spesialiserte løsninger som værradar, VTS- og havneovervåkningsløsninger. "Jeg tror at Furuno både har produktene- og løsningene som skal til! Jeg håper og tror at min erfaring og kreativitet vil komme godt med som selger i Furuno Norge", avslutter han.

Vi ser fram til å ha han med på laget og ønsker han hjertelig velkommen!

Kontakt Kenneth EILERTSEN