Har du en sterk interesse for fagfeltet navigasjon, med et spesielt engasjement knyttet til radarteknologi? Da har vi en spennende jobb å tilby!

Vi søker etter ny radaringeniør

Den rette kandidaten har en sterk interesse for fagfeltet navigasjon, med et spesielt engasjement knyttet til radarteknologi. Radar er et av våre kjerneprodukter. Dybdekompetanse på dette området har høy prioritet hos oss . FURUNO tilbyr et bredt spekter av radarmodeller til mange segment, som utnytter ulike varianter av teknologi og funksjonalitet. Hovedtyngden er fokusert rundt maritim navigasjon, men vi tilbyr også radarløsninger for ulike observasjons- og deteksjonsformål; værradar, bølgeradar, oljeradar, isradar samt radarløsninger for anleggsmonitorering, eksempelvis for oppdrettsanlegg og havner.

Søknadsfrist: snarest
Kontaktperson: Ettermarkedssjef Øystein Undertun. Mobil: 91 88 97 87
Send din søknad på e-post til: oystein.undertun@furuno.no
Du kan også søke på stillingen på FINN.no…

Stillingen innebærer både lab- og feltarbeid

Arbeidet utføres i hovedsak i vår lab og med gode muligheter for feltarbeid, for å bygge erfaring med anvendelsen av ulike teknologier vi leverer. Vi har god tilgang fartøystyper der ulike aspekter rundt radarteknologi- og ytelse kan testes og verifiseres. Rollen er sentral i vårt eget tekniske miljø og som spesialist på fagfeltet kreves god samhandling med våre selgere, våre forhandlere og vår kurspartner. Oppgavene er mange og varierte, så vi leter etter deg som er imøtekommende og engasjert og samtidig effektiv, ansvarsbevisst og ryddig i din kommunikasjon.

Stillingen er en 100% stilling med arbeidssted Ålesund.

Arbeidsoppgaver:

 • Yte teknisk støtte til forhandlere og kunder, så vel som internt i egen organisasjon
 • Bidra til at lansering av nye produkter blir gjort på en hensiktsmessig måte. Dette kan inkludere alt fra produktuttesting og tilpasning, til systemdesign og regelverk
 • Bidra til produktutvikling, samt videreutvikling av eksisterende produkter
 • Bidra til innfasing av ny, banebrytende teknologi innenfor navigasjon og kommunikasjon

Ønsket bakgrunn:

 • Dokumenterte evner til problemløsning og god kundebehandling
 • Erfaring fra en serviceorganisasjon med høy grad av fleksibilitet
 • Erfaring og teknisk kompetanse innenfor navigasjons-/radarteknologi

Vi kan tilby:

 • Muligheten til å jobbe med en spennende og fremtidsrettet produktportefølje
 • Mulighet til å være med å utvikle ett moderne og fremtidsrettet servicekonsept
 • En fremoverlent organisasjon i vekst
 • Gode muligheter for utvikling og læring
 • Konkurransedyktige lønnsvilkår, med gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Fleksibel arbeidsordning
Om Furuno Norge

Furuno er en av verdens fremste leverandører av maritim elektronikk, og har ca. 3.000 ansatte på verdensbasis. Morselskapet er Furuno Electric co. Ltd, med hovedkontor i Japan. Furuno-konsernet har et salgs- og servicenettverk bestående av datterselskaper, distributører og servicestasjoner over hele verden. I Furuno Norge er vi 36 kollegaer som utvikler, selger og supporterer Furuno sine produkter i det norske markedet. Vi har hovedkontor i Ålesund, samt avdelingskontor i Bergen og Oslo. Denne stillingen vil være knyttet til teknisk av deling ved vårt kontor i Ålesund. Teknisk avdeling består av 16 medarbeidere som arbeider med produktutvikling, testing prosjektering, support og service.

Du kan også sende søknad til furuno@furuno.no

Søknadsfrist: snarest
Kontaktperson: Ettermarkedssjef Øystein Undertun. Mobil: 91 88 97 87

X
X