Furuno søker etter Servicetekniker

Bli en del av vårt serviceteam innen maritim elektronikk! Vi har en spennende jobb å tilby!

VI SØKER ETTER SERVICETEKNIKER TIL VÅR AVDELING I ÅLESUND

Vi utvider vår serviceavdeling

Våre serviceteknikere reiser verden rundt og foretar service og installasjon av maritimt radio- og navigasjonsutstyr. I dag skjer service i hovedsak om bord i ulike typer skip, men i takt med at vi utvider nedslagsfeltet for våre løsninger vil en økende mengde oppdrag også skje på offshore- og landinstallasjoner. Bli en del av Furuno-teamet og vær med på en spennende reise.

Vår serviceavdeling i Ålesund skal styrkes med en ny tekniker. Vi ser etter deg som har erfaring med service innen maritim elektronikk, men også etter deg som er nyutdannet eller ganske fersk.

Beskrivelse av jobben

Som servicetekniker i Furuno tilhører du vår serviceavdeling som betjener alle våre segment, men i hovedsak vil fokuset være på våre maritime løsninger. En betydelig andel av arbeidet vil foregå om bord hos våre kunder, i første omgang i Ålesund, men servicearbeid internasjonalt vi også kunne forekomme. Arbeidet vil være service og installasjon på skip og maritime enheter. Alle våre serviceteknikere er også en del av vårt service- og supportteam som støtter våre kunder online, pr. e-post eller telefon.

Vi ser etter deg som har solid erfaring med service innen maritim elektronikk, men også etter deg som er nyutdannet eller ganske fersk.

Ønsket bakgrunn og personlige egenskaper

 • Erfaring innen maritim elektronikk er en klar fordel
 • Relevant utdanning innen maritim elektronikk eller annen relevant teknologi. Erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse
 • Fleksibel med tanke på utstrakt reisevirksomhet og arbeid i felt
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne
 • Selvstendig, tillitsskapende, strukturert
 • En god lagspiller
 • Førerkort kl. B

Vi kan tilby

 • Varierte arbeidsoppgaver i et fremoverlent, sterkt fagmiljø
 • Nødvendig opplæring og eventuelle sertifiseringer
 • Muligheten til å jobbe internasjonalt og i tverrfaglige team
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger

Om Furuno

Furuno har siden 1948 levert teknologi som gjør det mulig å ta gode beslutninger om forhold som er utilgjengelig for menneskelige sanser. Vi leverer anerkjente løsninger innen navigasjon, kommunikasjon, fiskeri, havbruk og værobservasjon, som bidrar til sikkerhet, bærekraft og økonomi for våre kunder. Vårt motto er “Challenge the invisible”.Furuno er en av verdens fremste leverandører av maritim elektronikk, og vi har ca. 3.000 ansatte på verdensbasis. Morselskapet er Furuno Electric co. Ltd, med hovedkontor i Japan. Furuno-konsernet har et salgs- og service-nettverk bestående av datterselskaper, distributører og servicestasjoner over hele verden.I Furuno Norge er vi 44 kollegaer som utvikler, selger og supporterer løsninger fra Furuno samt egenutviklede løsninger, med hovedfokus på norske kunder. Hovedkontoret ligger i Ålesund og vi har avdelingskontor i Bergen og Oslo.