meet-us-at-danfish

Neste uke er det DANFISH INTERNATIONAL 2021 og vi har mye nytt å vise frem! Vi gleder oss stort over å kunne treffes på denne måten igjen og ser frem til gode diskusjoner og nyttige tilbakemeldinger under messen!

VI SKAL PRESENTERE FLERE PRODUKTNYHETER!

Vi skal ha særlig fokus på vår nye Trålsonar TS-360. Vi skal også presentere nye ekkolodd og sonarer med 3D-opsjon! Vi har hatt disse produktene ute i markedet en stund nå og har begynt å få gode tilbakemeldinger.

Håvar Brekke og Kristoffer Tennøy deltar på messen fra Furuno Norge. Kontakt dem gjerne før eller under messen for å avtale et møte eller en produktpresentasjon.

Åpningstider for messen:

Onsdag 13. oktober: 10:00 – 17:00
Torsdag 14. oktober: 10:00 – 17:00
Fredag  15. oktober:  10:00 – 16:00

Her finner du mer informasjon om DANFISH INTERNATIONAL 2021

 

 

DanFish_ansatte_FurunoNorge_Håvar_Brekke

Håvar Brekke

E-post: havar.brekke@furuno.no
Mobil: +47 99 45 64 76

 

DanFish_ansatt_FurunoNorge_Kristoffer_tennøy

Kristoffer Tennøy

E-post: kristoffer.tennoy@furuno.no
Mobil: +47 41 66 66 25

NYHET! TRÅLSONAR TS-360

TrawlSonar_TS-360
Observer hele trålåpningen og området rundt med vår nye trålsonar TS-360.  Ekkopresentasjonen er skarp og detaljert. TS-360 har et integrert ekkolodd med justerbar strålebredde. Når fangstsensorer er tilkoblet, får man en grafisk fremstilling av trålens fyllingsgrad.
GÅ TIL PRODUKT

NYHET: EKKOLODD FCV-38

FCV-38 er et multistrålelodd med integrert roll/pitch stabilisering. Full stabilisering oppnås ved å koble til satellittkompass for heav-kompensering. FCV-38 utnytter  split-beam teknologi, som sammen med stabilisering er avgjørende for en pålitelig størrelsesanalyse.

GÅ TIL PRODUKT

NYHET! EKKOLODD FSS-3BB

Ekkolodd med arts- og størrelsesfordeling FSS-3BB
FSS-3BB har nye IDENTIFISH-funksjoner for arts- og størrelsesfordeling. Tilkobling til satellittkompass gir mulighet for heav-kompensering og aktivering av bunnekspanderingsfunksjonen. FSS-3BB kan motta dybdedata fra trålsonaren og presentere trålens plassering.
GÅ TIL PRODUKT

FLERE NYHETER FRA FURUNO NORGE