bro_FroyMaster_SlettaVerft_elmarin

Sletta Verft har overlevert servicebåten Frøy Master til Frøy. Skipet har Furuno broløsning levert og kommisjonert av Elmarin AS. Furuno Norge gratulerer med nybygget og ønsker rederi og mannskap lykke til!

"Vi i Elmarin AS har levert BlueBridge om bord i Frøy Master. Dette er en imponerende båt preget av sitt tøffe og aggressive utseende samt en imponerende slepekraft på over 20 tonn. Frøy master gir uttrykk for stor tilfredshet med båtens sentraliserte skjermstyring på broen, felles dimming og bruk av en rulleball-mus for betjening. Dette funksjonelle brodesignet gir ikke bare effektivitet, men er også plassbesparende."- Jan Ove Knudsen/ Elmarin AS (bilde til høyre)

janOve_Knudsen_elmarin_FroyMaster
Serviceleder Jan Ove Knudsen/Elmarin AS

EN KRAFTPLUGG AV ET FARTØY!

«Frøy Master» er en kraftplugg som har like trekk som en vektløfter eller bulldog. Fartøyet har en slepekraft på 20 tonn og er optimalisert for svært tunge serviceoppdrag i eksponerte kystområder, skriver Frøy i sin pressemelding. Båten kan også operere rundt merdene uten motorstøy og utslipp. Furuno bropakken som er installert er tilpasset dette fartøyet og er levert og komisjonert av Furuno-Forhandler Elmarin AS i Kristiansund.

FURUNO-PAKKEN OM BORD I Frøy Master

Rederiet har valgt en fullspekket navigassjonsløsning som sikrer trygge seilas på norskekysten. Furuno bropakken består av følgende:

Furuno Norge takker for oppdraget og leveransen av en komplett Furuno bropakke til Frøy Master. Vi ønsker rederi og mannskap all hell og lykke på framtidige oppdrag.

Papirløs seilas med TECDIS!

PAPIRLØS SEILAS MED TECDIS!

TECDIS er en IMO godkjent ECDIS og er kjent for å være være særdeles brukervennlig. Den er særlig populær blant navigatørene som seiler norskekysten, nettopp fordi den har vært utviklet i tett samarbeid med dem og med fokus på brukervennlighet under krevende kystseilas.

TECDIS modellene har et effektivt ruteplanleggings- og monitoreringsverktøy, inkludert opsjon på flere nyttige overlegg, som radar- og væroverlegg, samt AIO (ADMIRALTY Information Overlay). Et TECDIS anlegg bestående av to TECDIS maskiner kan installeres i henhold til krav for papirløs seilas.

Kontakt oss om papirløs seilas

NYHETER FRA FURUNO NORGE