SOME_RoSPIRIT_båtomtaler

«MS Ro Spirit» ble bygd ved det polske verftet Marine Projects i Gdansk før det ble slept til Larsnes mekaniske verksted for ferdigstillelse. I oktober ble fartøyet overlevert og allerede første uken i november var «MS Ro Spirit» i operasjon. Vi gratulerer med nybygget og ønsker rederi og mannskap lykke til!

EN TOPP MODERNE BRØNNBÅT

Som første brønnbåt i verden har «MS Ro Spirit» montert foiler fra Wavefoil, som har et vingespenn på omtrent åtte meter. Dette skal dempe akselerasjonene, gi bedre fiskevelferd og spare drivstoff. Utstyrspakken er levert og kommisjonert av Furuno-Forhandler O. Øverland AS Electronics i Molde.

Vi er takknemlige og stolte som har Rostein som kunde både når det gjelder leveranser til nybygg, samt oppfølging av service på skipene. Vi takker for nok et spennende prosjekt og oppdrag!

- Arne Øverland/ O. Øverland AS Electronics

FURUNO-PAKKEN OM BORD I MS RO SPIRIT

Rederiet har valgt en fullspekket navigassjonsløsning som sikrer trygge seilas på norskekysten. Furuno bropakken består av følgende:

Furuno Norge takker for oppdraget og leveransen av bropakken til MS Ro Spirit. Vi ønsker rederi og mannskap all hell og lykke på framtidige oppdrag.

Papirløs seilas med TECDIS!

PAPIRLØS SEILAS MED TECDIS!

TECDIS er en IMO godkjent ECDIS og er kjent for å være være særdeles brukervennlig. Den er særlig populær blant navigatørene som seiler norskekysten, nettopp fordi den har vært utviklet i tett samarbeid med dem og med fokus på brukervennlighet under krevende kystseilas.

TECDIS modellene har et meget effektivt ruteplanleggings- og monitoreringsverktøy, inkludert opsjon på flere nyttige overlegg, som radar- og væroverlegg, samt AIO (ADMIRALTY Information Overlay). Et TECDIS anlegg bestående av to TECDIS maskiner kan installeres i henhold til krav for papirløs seilas.

Kontakt oss om papirløs seilas

NYHETER FRA FURUNO NORGE