Ny og oppdatert versjon av vårt temahefte for sjarkfiske er tilgjengelig! Her får du oversikt over våre løsninger som er spesielt godt tilpasset sjark.

FURUNO produkter tilpasset sjarkfisket

Tradisjonen tro kommer vi på denne tiden av året ut med en ny versjon av Temahefte for sjarkfiske. Her gir vi deg en oversikt over våre løsninger som er spesielt godt tilpasset sjark.

Noen av løsningene er frittstående instrument med dedikerte funksjoner som radar, ekkolodd, AIS og GPS. Andre produkter, som DRS radar og ekkoloddmoduler, er integrasjonsprodukter til våre funksjonsrike fiskeriplottere TimeZero Professional og NavNet TZT.

På førstesiden har vi tatt med vårt nyeste ekkolodd for mindre fiskefartøy FCV-600/800 og ny nettverksradar FR-10 /FR-12 som kombineres med fritt valg av DRS antenne. Sammen med satellittkompass SCX-20/ SCX-21 kan dette være en fin pakke for sjark, kanskje også sammen med sonar CH-500/CH-600, som har vist seg svært godt egnet for kystfiske av makrell.

KRAV TIL RATTMERKERT UTSTYR FOR MINDRE FARTØY

Også de mindre fartøyene opplever et økende krav til rattmerket utstyr. På siste side i dette temaheftet har vi derfor tatt med utstyr som VHF FM-8900, AIS FA-170, GPS GP-170, og satellittkompass SC-70.

Kontakt din Furuno-forhandler
  • På første side finner du en enkel pakke for liten sjark.
  • På midtsidene finner du TimeZero Professional og et utvalg integrerbare instrument for fiskeri, navigasjon og kommunikasjon.
  • På siste side finner du blant annet et utvalg av rattmerket utstyr relevant for fartøystørrelsen.
last ned temaheftet

NYHETER FRA FURUNO NORGE