Lørdag 8. juni er Atlantic Seafish AS klar for dåp av sitt nyeste skip, MS Polarbris. Kombibåten har nettopp kommet hjem fra sitt første fiskeri og er godt fornøyd med fangsten. Furuno Norge takker for tilliten og gratulerer rederi og mannskap med nytt og moderne fartøy!

NYE MS POLARBRIS

Det topp moderne kombifartøyet skal i hovedsak fiske etter hvitfisk og snøkrabber. Vi var på om bord besøk og møtte en svært fornøyd skipper og reder Kjell-Gunnar Hoddevik. De var i full gang med å klargjøre båten for dåp.

De har allerede fullført sitt første snurrevad fiskeri og kan konstatere at det gikk over all forventning. Han viste fram, og var meget stolt av sin nye kraftplugg, Polarbris.

"Nå skal mannskapet ha litt fri før de drar på hysa nå i sommer", forteller Hoddevik.

EKKOLODD FSS-3BB HAR SVÆRT GOD SKILLEEVNE

Med god erfaring fra MS Atlantic valgte rederiet Furuno ekkoloddet FSS-3BB også på MS Polarbris. Skilleevne og støyfri presentasjon, sammen med stabilisering og unike funksjoner var avgjørende for valget.

IDENTI-FISH™ funksjonen gir informasjon om fiskeart, og tilkobling til satellittkompass gir mulighet for heave stabilisering.

Furuno ekkolodd
Kjell gunnar Hoddevik_Atlantic Seafood_Bro_skipper_reder

Vi er godt kjent med mange av Furuno produktene og vet at det fungerer. Trenger vi hjelp så får vi bistand med Florvaag Elektronikk, som vi alltid har hatt stor tillit til og er kun en telefon unna."

FURUNO-PAKKEN OM BORD I MS POLARBRIS

INSTALLASJON OG KOMMISJONERING AV FURUNO-PAKKEN

Furuno-pakken er installert og kommisjonert av Furuno-forhandler Florvaag Elektronikk AS. De holder til i Ålesund/Breivika og er en totalleverandør av elektroniske tjenester og maritim elektronikk. På bildet ser vi daglig leder, Tore Florvaag på besøk om bord i Polarbris.

- Vi i Florvaag Elektronikk er takknemlige for samarbeidet vi har med Atlantic SeaFish. "Tillit" er nok det ordet som beskriver vårt "forhold" best, sier Tore. Det er veldig kjekt at de nok en gang velger oss som sin leverandør på broutstyret. Vi kjenner rederne godt og vet hvilke type Furuno utstyr som er best for deres behov og type fiskeri.

Vi ønsker rederi og mannskap lykke til med framtidige fiskerier, sier daglig leder Tore Florvaag i Florvaag Elektronikk.

NYHETER FRA FURUNO NORGE