WASSP multistråle-ekkolodd hjelper norske skjellfiskere med deres innovative måte å høste fangsten på. Vår kunde Ava Ocean høster 15 000 tonn haneskjell i Barentshavet og de ser mange fordeler med å benytte seg av WASSP teknologien i deres operasjoner.

- Vi bruker WASSP som et planleggingsverktøy og kartlegging av bunnen. Vi må være skånsomme og ta vare på havbunnen under vårt arbeid og da er WASSP et nyttig verktøy å benytte seg av i forkant av høstingen. Basert på batymetri og backscatter-informasjon i WASSP finner vi de tryggeste og tetteste områdene av haneskjell, sier kaptein Preben Molnes/Ava Ocean.

INTEGRER DIN WASSP MED TIMEZERO PROFESSIONAL

Denne prisbelønte plotteren har alle funksjoner du trenger for fiskeri og navigasjon. Den inkluderer full BarentsWatch-integrasjon, 3D dybdedatabase samt fiskerikart for norske farvann ved kjøp av sjøkart.

 

TimeZero Professional består av en prosessor med støtte for opptil tre skjermer. Det tilbys et bredt utvalg av integrasjonslisener for Furuno instrument. Enkel nettverkstilkobling til Furuno nettverksradar og ekkoloddmoduler, kameraløsninger og en rekke andre instrument gjør TimeZero Professional til en meget fleksibel integrasjonsplattform for navigasjon og fiskeleting.

Se alle integrasjonsmulighetene!

WASSP GIR ET DETALJERT BILDE AV HAVBUNNEN

Skjellhøsteren «Arctic Pearl» er et rekonstruert offshorefartøy og er eid av rederiet Ava Ocean. Dette er det første skipet med ny høstingsteknologi om bord. Båten er utstyrt med egen fabrikk og et mannskap på 24.

Skipet opererer i arktiske farvann og høster en arktisk, norsk delikatesse som minner om kamskjell. Innhøstingen skjer på 80-120 meters dyp der skjellene samles i en kurv med svært lite bifangst.For å gjøre denne operasjonen mest mulig skånsom bruker de multistråle-ekkoloddet WASSP F3X i planleggingsfasen. Da unngår de både å lage endringer i havbunnen og skade det svært kostbare høstingsutstyret de benytter seg av.

WASSP F3X er et multistråle-ekkolodd designet for den heldigitale DRX svingeren. Dette gir de en maksimal dybde på 500-600 m. Med bredbånds CHIRP-teknologi og multistråle får de en 120 graders visuell framstilling av vertikalsnittet. De kan også generere egne bunnkart, og lagre de til senere bruk.

WASSP PRODUKTOVERSIKT

TA KONTAKT FOR MER INFORMASJON OM WASSP MULTISTRÅLE-EKKOLODD

TA GJERNE KONTAKT MED VÅRE EKSPERTER

Vår salgsavdeling vil gjerne høre fra deg om du har spørsmål om WASSP. Du er også velkommen til en produktdemonstrasjon på vårt hovedkontor i Ålesund. Ta kontakt med Håvar, Kristoffer eller Even for mer informasjon eller for å avtale en demonstrasjon.

Du kan også treffe oss under årets Aqua Nor fra 22. - 24. august! Vi har stand i tennishallen, stand G-752.

KONTAKT OSS

NYHETER FRA FURUNO NORGE