SOME_lofotfishing_furuno

Vi gleder oss til LofotFishing 1.-3. april! Vi deltar på messen med samme plassering som før, i Nordlands fylkeskommunes gate. Vi skal som vanlig ha med oss godt med produkter for presentasjon og demonstrasjon og det blir rikelig anledning til en prat med oss og våre dyktige forhandlere.

For oss blir LofotFishing 1.-3. april den første messen vi deltar på etter pandemien. Vi gleder oss stort! Vi skal fylle opp standen med både nyheter og mer etablerte produkter. Her blir det god anledning til å diskutere siste erfaringer med våre produkter fra våre ulike kunder, få gode produktdemonstrasjoner og diskutere utstyrskonfigurasjoner for nybygg og retrofitprosjekter. Velkommen til vår stand! 

FØLG OSS PÅ FACEBOOK FOR OPPDATERINGER FREM MOT MESSEN

Vi lader opp til messen med å poste produktoppdateringer i sosiale media. Følg oss gjerne på Facebook og få med deg diskusjonen! 

Vi starter med å løfte frem tre løsninger som vi skal presentere og demonstrere under messen, vårt brokonsept BlueBridge, integrasjonsplattformen og fiskeriplotteren TimeZero Professional og multistråleekkoloddet WASSP.

BLUEBRIDGE™ brokonsept

BlueBridge_Furuno_broløsning

BlueBridge™ er vårt brokonsept bestående av et fleksibelt skjermstyringssystem  med mulighet for integrert automasjonskontroll og alarmhåndtering. Våre løsninger kombinerer skjermstyring, systemintegrasjon og sentralisert betjening på en meget brukervennlig måte. Vi tilbyr to løsninger innenfor dette konseptet, BlueBridge™ Matrix og BlueBridge™ Compact.

Benytt anledningen til få en presentasjon av løsningene og en diskusjon med oss om mulige konfigurasjoner for ditt nybygg- eller retrofitprosjekt.

TIMEZERO PROFESSIONAL INTEGRASJONSPLATTFORM

SEIR_BRO_TIMEZERO_WASSP

TimeZero Professional har utviklet seg til å bli en svært fleksibel integrasjonsplattform og inkluderer en prisbelønt plotter med alle funksjoner du trenger for fiskeri og navigasjon. TimeZero Professional har full BarentsWatch integrasjon og kan brukes sammen med alle våre DRS nettverksradarer og ekkoloddmoduler, samt fiskeriloddet FCV-1150 og multistråleekkoloddet WASSP.

På messen får du en gjennomgang av nyeste versjon og hvordan du best utnytter sterke funksjoner som vær og oseanografi.

WASSP Multistråleekkolodd

Seir_fiskebåt_WASSP

Med WASSP multistråleteknologi profileres havbunnen 100 ganger raskere enn med et tradisjonelt ekkolodd med én eller få stråler. WASSP svingeren har 224 stråler i en 120° vifteform og avslører hva som befinner seg under deg i et bredt felt, ca 3 ganger dybden. Rekkevidden kan være opp til 1000 meter, avhenger av svinger. WASSP gir mulighet for 3D-kartlegging i sanntid med nøyaktig profilering. Presentasjonen viser tydelig bunnstrukturer som grunner, rev, vrak og rørledninger som kan være gode fiskeplasser, eller plasser å unngå. Integrerer med TimeZero Professional.

Kom innom oss og få en demonstrasjon!

TEmahefte FOR SjarkFISKE ER UTE NÅ!

AKTUELT_lofotfishing_sjark_fiske

Furuno tilbyr et bredt utvalg av produkter som er spesielt godt egnet for sjark og mindre fiskefartøy. Mye av dette er samlet i vårt populære sjarkhefte. Sjekk ut heftet her.

Følg oss på FacebookLinkedIn, Instagram og YouTube og få med deg alle oppdateringer!

 

NYHETER FRA FURUNO NORGE