furuno_NorShipping_vessel_ocean_navigation

Du finner oss på stand 03-27 i B-hallen. Vi er klar til å presentere spennende nyheter fra FURUNO!

VI MØTES PÅ NOR-SHIPPING!

Det nærmer seg Nor-Shipping og vi er klar! Selv om det blir en litt anderledes messe denne gangen satser vi på mye besøk og gode samtaler på vår stand 03-27 i B-hallen. Her er vi klar til å presentere siste nytt fra FURUNO og diskutere gode løsninger for både nybygg og retrofit.

FØLG OSS I VÅRE KANALER FOR OPPDATERINGER FREM MOT MESSEN

FURUNO tilbyr et bredt utvalg av produkter og tjenester som er spesielt godt egnet for shipping-segmentet, både i nasjonal og internasjonal fart. Følg oss  gjerne på FacebookLinkedIn, Instagram og YouTube og få med deg alle oppdateringer frem mot messen!

ELEKTRONISKE LOGGBØKER

DNV_telScope_logbook_recordbook

Vi presenter vår løsning for elektroniske loggbøker

TELSCOPE er en helhetlig løsning for elektroniske loggbøker, sjekklister og fremtidige e-navigasjonstjenester. Loggbøkene er typegodkjent av DNV, i henhold til ISO 21745 – Electronic record books for ships og DNVs egne klassekrav. Løsningen er i tråd med SOLAS og MARPOL.
Overgang til digitale loggbøker stiller krav til planlegging og gjennomføring. Vi deler gjerne verdifull erfaring.

UTNYTT DIN FURUNO VDR FULLT UT

some_VR-7000_VDR_produkt

Enkel tilgang til skipets VDR data

VDR data bidrar til god oversikt over hendelsesforløp før, under og etter uønskede hendelser. I mange tilfeller kan VDR data benyttes for å identifisere årsaker til uheldige hendelsesforløp. VDR data fra Furuno VDR VR-7000/VR-7000S  kan med fordel benyttes for intern gjennomgang av hendelsesforløp med målsetning om forebygging av ulykker. Spør oss gjerne om hvordan man kommer igang!

SNAKK MED OSS OM RETROFIT

HUTRIGRUTA_before_after_retrofit

Vår prosess sikrer ditt retrofit prosjekt!

Vi har solid erfaring med retrofit prosjekt. Vi følger en gjennomarbeidet og velstrukturert prosjektplan som vi har utarbeidet med basis i våre erfaringer med planlegging og gjennomføring av retrofit prosjekter gjennom mange år. Vi er trygg på at vår prosess sikrer leveranse av høy kvalitet, til rett tid, hver gang!
Finn gode retrofit løsninger for din flåte i dialog med oss!

NYHETER FRA FURUNO NORGE