Ta turen til Kabelvåg og LofotFishing 16. -18. mars og legg ruten om Furuno standen for en oppdatering på våre løsninger.

FINN FURUNO I Hall A

Nordland Fylkeskommune gATE 13

Velkommen til vår stand! Den vil som vanlig være fullspekket med Furuno utstyr klar for produktpresentasjoner!

På LofotFishing har vi spesielt fokus på sjark og mindre fiskefartøy, men vi har også med oss godbiter for de litt større fartøysgruppene.

ÅPNINGSTIDER FOR MESSEN

  • Torsdag  16. mars: 12:00 – 18:00
  • Fredag   17. mars: 10:00 – 17:00
  • Lørdag   18. mars: 10:00 – 16:00
lofotfishing_furuno_folk_stand
Fra vår stand under LofotFishing i 2019.

STORT UTVALG AV PRODUKTER OG LØSNINGER

Vi legger stor vekt på å ha en stand med et bredt utvalg av løsninger presentert. Blandt løsningen vi har med oss på årets messe er:

FÅ OPPDATERINGER OM VÅR DELTAGELSE PÅ VÅRT FACEBOOK ARRANGEMENT.

Vi har opprettet et Facebook-arrangement for LofotFishing. Her legger vi ut bilder og nyttig informasjon om vår deltagelse, både før og under messen.
Meld dere på med å trykke på "SKAL" inne i arrangementet og få da automatisk opp våre nyeste innlegg som vi publiserer.

På denne siden/arrangementet ligger det allerede en oversikt på produkter som vi vil ha med på standen og mye annet. Håper vi sees på messen, eller om du ikke har mulighet til å delta fysisk, så kan du enkelt følge med på vårt LofotFishing Facebook-arrangement.

PSST... innleggene ligger under fanen som heter "diskusjon". 👇

Vi har pakket med oss premien til vår LofotFishing konkurranse. For å delta må du komme innom standen vår under messedagene.😉 Vinneren annonseres på Facebook-arrangementet vårt lørdag 18. mars!

LOFOTFISHING FACEBOOK-ARRANGEMENT

OPPGRADERE SJARK i 2023?

NYHET! Sjarkhefte 2023

INTEGRERTE LØSNINGER FOR FISKELETING OG NAVIGASJON

Tenker du på å oppgradere navigasjons- eller fiskeletingsløsninger anbefaler vi å laste ned siste versjon av vårt temahefte for sjarkfiske! Her finner du mange av våre løsninger som er særlig godt egnet for mindre fiskefartøy.

God systemintegrasjon bidrar til at plass og skjermflater kan utnyttes optimalt. I mange tilfeller vil dette føre til at styrhuset blir en ergonomisk bedre arbeidsplass.

Skal du innom messen 16. -18. mars, så vit at vi vil ha mesteparten av løsningene i temaheftet utstilt på vår stand. Kom innom for en presentasjon og en prat rundt hvilke løsninger som kan passe best for ditt fiskeri.

Last ned temahefte: sjarkfiske 2023

NYHETER FRA FURUNO NORGE