Coastal E kartplotter er en godkjent løsning som kan erstatte papirkartet for fartøy opptil 24 meter. Nå kan du integrere radar og ekkolodd. Dermed kan du utnytte plass og skjermflater optimalt og samtidig få en enkel, felles betjening.

COASTAL E ERSTATTER PAPIRKARTET

Coastal E tilfredsstiller norske krav til en elektronisk kartløsning for fartøy opp til 24 meter. En duplisert Coastal E installasjon kan erstatte papirkartet i samsvar med Sjøfartsdirektoratets rundskriv RSV 14-2022 (lasteskip) og RSV 16-2022 (fiskefartøy).

For å erstatte papirkartet sier gjeldende regelverk at det kan installeres en godkjent kartmaskin med reserveløsning. Reserveløsningen kan være en ekstra kartmaskin.

Seil papirløst og naviger trygt i oppdaterte kart. Coastal E er en kartplotter (ECS) godkjent for papirløs seilas for fartøy med Lengde (L) opp til 24 meter, som ikke har bærekrav til ECDIS.

Coastal E SOM MULTIFUNKSJON DISPLAY (MFD)

DRS radar og ekkoloddmodul kobles enkelt til Coastal E med en nettverkskabel.

I et dupliset Coastale E anlegg kan reservemaskinen konfigureres som en multifunksjonsstasjon (MFD) med integrert radar og ekkolodd.

Radarintegrasjon

  • Radarintegrasjon er tilgjengelig som opsjon for Coastal E. Velg mellom alle våre DRS modeller, med unntak av modellen DRS 4W (wireless). Radar display og kart kan kjøres samtidig som "splitt view" eller kan kan velge å kjøre radaren i helskjermsmodus.

Ekkoloddintegrasjon

  • Ekkoloddintegrasjon er også tilgjengelig som opsjon for Coastal E. Velg mellom ekkoloddmodulene BBDS1, DFF1-UHD. Det frittstående ekkoloddet FCV-1150 kan også integreres for presentasjon og betjening i Coastal E. Også her kan man velge mellom "splitt view" eller helskjermsmodus.

NYHETER FRA FURUNO NORGE