SOME_TECDIS_2139_brukervennlig ECDIS

TECDIS 2139 er vår nyeste TECDIS modell og er nå tilgjengelig for levering! Modellens maskinvare er state-of-the-art og har fått flere porter for enkel tilkobling til andre systemer.

TECDIS 2139 ER VÅR NYESTE TECDIS MODELL

TECDIS er en IMO godkjent ECDIS og er kjent for å være særdeles brukervennlig. Den er en meget populær ECDIS blant navigatørene som seiler langs norskekysten, nettopp fordi den har vært utviklet i tett samarbeid med dem og med fokus på brukervennlighet under krevende kystseilas.

PAPIRLØS SEILAS MED TECDIS

Et TECDIS anlegg kan installeres i henhold til flaggstaters krav for papirløs seilas. Da kreves blant annet en TECDIS backup installasjon, samt at begge stasjoner må være tilkoblet en rattmerket GPS. I tillegg må begge systemene ha elektronisk oppdaterte kart for hele seilingsplanen. Et TECDIS anlegg med flere maskiner kan gjerne bestå av en kombinasjon av ulike TECDIS modeller, noe som kan lette installasjonen ved plassutfordringer.

TECDIS RUTEPLANLEGGING ER ENKEL OG EFFEKTIV 

TECDIS har et meget effektivt ruteplanleggings- og monitoreringsverktøy. En særlig godt likt funksjon er automatisk generering av ruteforslag mellom valgfrie posisjoner. TECDIS har også opsjon på flere nyttige overlegg, som gjør ruteplanlegging enklere samt bidrar til sikker seilas.

RETROFIT

Det legges stor vekt på enkel retrofit fra en eldre TECDIS modell til nyeste modell. Imidlertid kan endringer i ytelseskrav eller myndighetskrav siden forrige installasjon føre til behov for utskiftning av skjermer, kabler eller endring i tilkoblingen til andre systemer. En befaring om bord kan være gunstig for å sikre en rask og problemfri oppgradering.

HOLD TECDIS OPPDATERT MED TELCARE

SOME_TELCARE_TECDIS_FURUNONORGE

Når man tegner et TelCare-abonnement får man tilgang til siste versjon av TECDIS, inkludert alle tilleggsfunksjoner.

DETTE ER TELCARE
KONTAKT OSS OM TILBUD PÅ TECDIS ELLER TELCARE!

VÅRE TECDIS MODELLER

Alle våre TECDIS modeller er IMO-godkjent som ECDIS og dekkes av samme typegodkjenning. Det er i hovedsak maskinvare og skjermstørrelser som utgjør forskjellen mellom modellene. Vi tilbyr to modeller bestående av prosessor med frittstående skjerm. Sertifikatet lister alle typegodkjente skjermer, fra 19” - 55”. Vi tilbyr også to panel-pc modeller i skjermstørrelsene 27” og 24”. 

Alle TECDIS modeller kan fritt kombineres i et dual-oppsett, i henhold til flaggstatskrav for papirløs seilas.

TECDIS_2139_ECDIS_main

TECDIS 2139

Prosessor med frittstående skjerm.

GÅ TIL PRODUKT
TECDIS_2128_ECDIS_FURUNONORGE_MAIN

TECDIS 2128

Prosessor med frittstående skjerm.

GÅ TIL PRODUKT
TECDIS-2728-main

TECDIS 2728

27” Panel-pc.

GÅ TIL PRODUKT
TECDIS_2424_MAIN

TECDIS 2424

24” Panel-pc.

GÅ TIL PRODUKT

flere nyheter fra furuno norge