Neste uke er det Nor-Fishing og vi er klar! Kom innom oss på stand G-702 for en oppdatering og en hyggelig prat! Tradisjonen tro arrangerer vi også en kundekveld under messen, med god mat og underholdning. I år samles vi på Frimurerlogen onsdag 24. august. Meld deg på!

Frimurerlogen_kveld_Nor-Fishing_Furuno

KOM PÅ VÅR kundekveld

Tradisjonen tro inviterer vi våre kunder til et kveldsarrangement under Nor-Fishing. Dette blir en kveld med topp stemning, god mat og ekte trønderunderholdning. Vi gleder oss og håper å treffe mange av våre kunder denne kvelden!

  • DATO/TID: 24. august kl. 19:00 - 23:00
  • STED: Trondheim Frimurerloge, Kongens gate 3

Are Sende Osen kommer! Kommer du? Meld deg på ved å trykke SKAL på vårt Facebook arrangmement!

GÅ til FACEBOOK ARRANGMENT

MØT OSS PÅ STAND G-702

Endelig blir det Nor-Fishing igjen og vi gleder oss stort! Vi skal fylle opp standen med både produktnyheter og våre velkjente broløsninger. Vi inviterer alle som er nysgjerrig på våre løsninger til å komme innom oss. Her blir det mulighet for gode produktdemonstrasjoner og vi er sikker på at diskusjonen vil gå hele uken, rundt utstyrskonfigurasjoner for nybygg og retrofitprosjekter.

Under Nor-Fishing er det naturligvis sonarer, ekkolodd, multistråleekkolodd samt løsninger for fangstkontroll som får mye av plassen på vår stand. Men vi skal også presentere sterke produktnyheter som gir broen et løft med hensyn til brukervennlighet, sikt og ergonomi, samt TELSCOPE elektroniske loggbøker.  I tillegg skal vi presentere status for vår produktutvikling av nye løsninger for havbruk.

SOME_NOR_FISHING_stand_meetus
Herøyhav_retrofit_BlueBridge_Matrix_furuno

BlueBridge™ brokonsept gir bedre oversikt

Furuno BlueBridge™ brokonsept kombinerer skjermstyring, sentralisering av betjening og integrasjon mot automasjon på en brukervennlig måte. På en bro kan man ofte oppleve utfordringer med å få til god plassering av nødvendig antall skjermer og betjeningspanel. Vårt BlueBridge™ brokonsept gir gode muligheter for både plass- og kostnadsbesparelser gjennom effektiv utnyttelse av skjermflater. I tillegg oppnås bedre ergonomi for arbeidsstasjonene på broen ved at de mest brukte systemene kan opereres med felles betjening, innenfor en behagelig rekkevidde.

BlueBridge™ Matrix    |    BlueBridge™ Compact

telScope_furunoNorge_DNV_SOME_annonse

TELSCOPE ELEKTRONISKE LOGGBØKER

Reduser arbeidet med loggføringer og signering av loggbøker. Sikre samtidig at logging av en og samme hendelse stemmer overens mellom de ulike loggbøkene.

TELSCOPE er en helhetlig løsning for elektroniske loggbøker, sjekklister og fremtidige e-navigasjonstjenester. Loggbøkene er typegodkjent av DNV, i henhold til ISO 21745 – Electronic record books for ships og DNVs egne klassekrav. Løsningen er i tråd med SOLAS og MARPOL.

6 grunner til å konvertere til elektroniske loggbøker...

Data set fish size

Pål Haugen forklarer hva vår løsning for monitorering av fisk i merd kan avsløre. Bak han ser vi en grafisk fremstilling av fiskens adferd over tid, presentert i stort format! 

NYE LØSNINGER FOR MONITORERING AV FISK I MERD

For første gang skal vi presentere vårt arbeid med nye løsninger for monitorering av fisk i merd. Vår løsning gir en unik innsikt i fiskens adferd gjennom døgnet og over en brukerbestemt periode.

Vår kunnskap om fiskens adferdsmønstre er basert på kontinuerlige observasjoner. Slik kunnskap gir en bedre mulighet til å treffe kosteffektive tiltak for optimalisering av fóring.

KONTAKT OSS GJERNE!

Pål_Haugen_FurunoNorge

Pål Haugen

Produktansvarlig Havbruk

E-post:

Mobil: +47 952 38 351

NYHETER FRA FURUNO NORGE