BlueFish_stand_F01_FurunoNorge

Møt oss på BlueFish i Ålesund 31. mai - 2. juni. Vi har en romslig stand som skal fylles til randen med produkter for presentasjon og demonstrasjon! Onsdag 1. juni inviterer vi også på grillfest. Meld deg på og bli med!

VELKOMMEN TIL VÅR STAND F01

Endelig blir det BlueFish messe igjen! Vi gleder oss stort! Vi skal fylle opp standen med både nyheter og mer etablerte produkter. Her blir det god anledning til å utveksle erfaringer, få gode produktdemonstrasjoner og diskutere utstyrskonfigurasjoner for nybygg og retrofitprosjekter. Velkommen til vår stand! 

MELD DEG PÅ GRILLFESTEN!

I sammenheng med BlueFish rigger vi opp et stort partytelt og arrangerer grillfest utenfor våre lokaler i Sjømannsveien 19. Vi byr på en smakfull grillbuffét, underholdning og god stemning! Meld deg på!

Tid: 1. juni klokken 19:00 - 23:00
Sted: Sjømannsveien 19
GRATIS INNGANG!

Invitasjon til BlueFish_STAND_GRILLFEST_kunder

FØLG OSS PÅ FACEBOOK FREM MOT MESSEN

Vi lader opp til messen med produktoppdateringer i sosiale media. Følg oss gjerne på Facebook og få med deg diskusjonen! 

NYHET: BLUEBRIDGE™ brokonsept

BlueBridge_Furuno_broløsning

BlueBridge™ er vårt brokonsept bestående av et fleksibelt skjermstyringssystem  med mulighet for integrert automasjonskontroll og alarmhåndtering. Våre løsninger kombinerer skjermstyring, systemintegrasjon og sentralisert betjening på en meget brukervennlig måte. Vi tilbyr to løsninger innenfor dette konseptet, BlueBridge™ Matrix og BlueBridge™ Compact.

Kom innom oss for en diskusjon rundt muligheter og aktuelle konfigurasjoner for ditt nybygg- eller retrofitprosjekt.

NYHET: TELSCOPE FOR FISKEFARTØY

DNV_telScope_logbook_recordbook

Alle skip som har krav til dagbøker og loggbøker kan ta i bruk elektroniske løsninger for dette, i tråd med IMO regelverk og norske forskrifter. TELSCOPE er en helhetlig løsning for elektroniske loggbøker, sjekklister og fremtidige e-navigasjonstjenester. Loggbøkene er typegodkjent av DNV, i henhold til ISO 21745. Løsningen er i tråd med SOLAS og MARPOL.

TELSCOPE kan reduser administrativt arbeid betraktelig. Kom innom oss og få en demonstrasjon av hvordan ulike rapporteringer kan automatiseres.

TIMEZERO PROFESSIONAL INTEGRASJONSPLATTFORM

SEIR_BRO_TIMEZERO_WASSP

TimeZero Professional har utviklet seg til å bli en svært fleksibel integrasjonsplattform som inkluderer en prisbelønt plotter med alle funksjoner du trenger for fiskeri og navigasjon. TimeZero Professional har full BarentsWatch integrasjon og kan brukes sammen med våre DRS nettverksradarer og ekkoloddmoduler, samt fiskeriloddet FCV-1150 og multistråleekkoloddet WASSP.

Kom innom oss og få gode tips til effektiv bruk av nye og nyttige funksjoner og en oversikt over nyhetene i siste versjon 4.2.

WASSP Multistråleekkolodd

Seir_fiskebåt_WASSP

Med WASSP multistråleteknologi profileres havbunnen 100 ganger raskere enn med et tradisjonelt ekkolodd med én eller få stråler. WASSP svingeren har 224 stråler i en 120° vifteform og avslører hva som befinner seg under deg i et bredt felt, ca 3 ganger dybden. Rekkevidden kan være opp til 1000 meter, avhengig av svinger. WASSP gir mulighet for 3D-kartlegging i sanntid med nøyaktig profilering. Presentasjonen viser tydelig bunnstrukturer som  kan være gode fiskeplasser, eller plasser å unngå.

Integrer WASSP med TimeZero. Kom innom oss og opplev hvorfor.

NYHETER FRA FURUNO NORGE