lofotfishing_furuno_sjarkhefte_aktuelt

Vårt temahefte for sjarkfiske gir en fin oversikt over løsninger for denne typen båt og fiskeri. De fleste løsningene er også velegnet for arbeidsbåt. Last ned vårt temahefte og kom innom vår stand på LofotFishing for en demonstrasjon!

KOM INNOM OSS PÅ LOFOTFISHING

Møt oss på LofotFishing 1.-3. april. Vi skal fylle opp standen vår med både nyheter og mer etablerte produkter. Her blir det god anledning til å diskutere erfaringer, få gode produktdemonstrasjoner og diskutere utstyrskonfigurasjoner for nybygg og retrofitprosjekter.

EFFEKTIVE LØSNINGER FOR SJARK og ARBEIDSBÅT

Furuno har mange løsninger som er velegnet for sjark og arbeidsbåter. Alt fra radar, kartløsning for papirløs seilas, fiskeriplottere, ekkolodd, sonarer, samt instrument som GPS, AIS og pilot. Alt lar seg enkelt integrere i TimeZero Professional eller NavNet.

Last ned vårt temahefte, en fin oversikt over aktuelle løsninger for sjark og arbeidsbåt! Vi har med oss det meste på messen. Kom innom oss for en demonstrasjon! 

LAST NED TEMAHEFTE FOR SJARKFISKE

VI HAR OGSÅ MED LØSNINGER FOR STØRRE FISKEFARTØY

Vi har også med oss skjermstyringsløsninger, våre nyeste ekkolodd FCV-38 og FSS-3BB og sonarer. Vi skal presentere opptak fra ulike fiskeri med 3D sonar for lavfrekvenssonar FSV-25 og høyfrekvenssonar FSV-75.

SOME_lofotfishing_furuno

LØSNINGER FOR Optimal UTNYTTELSE AV SKJERMFLATER

Vårt BlueBridge™ konsept gir rom for bedre utnyttelse av plassen i et trangt styrehus. Vi har et godt utvalg av skjermstørrelser og alle skjermflater utnyttes maksimalt ved at flere system deler skjerm og eventuelt betjening. Løsningene i konseptet har også mulighet for integrert automasjons- og alarmsytyringssystem.

TimeZero Professional er en løsning som kan integrere mange instrument.  Løsningen kan håndtere inntil tre skjermflater som gir mulighet til  å presentere flere instrument samtidig og effektivt betjene disse.

WASSP kan settes opp som et frittstående multistråleekkolodd, men kan også presenteres og betjenes gjennom TimeZero Professional, da med tilleggsfunksjoner som kan være svært nyttig både under rekognisering og fiskeri.

Bluebridge Skjermstyring

BlueBridge_Furuno_broløsning

BlueBridge™ er vårt brokonsept bestående av et fleksibelt skjermstyringssystem  med mulighet for integrert automasjonskontroll og alarmhåndtering. Velg mellom  BlueBridge™ Matrix og BlueBridge™ Compact.

Benytt anledningen og ta en prat med oss oss om mulige konfigurasjoner for ditt nybygg- eller retrofitprosjekt.

timeZero for ditt fiskeri

TimeZero_weather_Furuno

TimeZero Professional har utviklet seg til å bli en svært fleksibel integrasjonsplattform som inkluderer en prisbelønt plotter med alle funksjoner du trenger for fiskeri og navigasjon. 

På messen får du en gjennomgang av nyeste versjon og hvordan du best utnytter sterke funksjoner som værprognoser og oseanografi.

wassp multistrålekkolodd

WASSP_S3

Med WASSP multistråleteknologi profileres havbunnen 100 ganger raskere enn med et tradisjonelt ekkolodd med én eller få stråler. Presentasjonen viser tydelig bunnstrukturer som grunner, rev, vrak og rørledninger som kan være gode fiskeplasser, eller plasser å unngå. 

Kom innom oss og få en demonstrasjon.

NYHETER FRA FURUNO NORGE