Furuno lanserer AquaScope, vår løsning for monitorering av laksens vekst og adferd i merden. Vi har også med våre løsninger for brønnbåter og servicefartøy i oppdrettsnæringen. Kom innom oss i G-hallen for en hyggelig prat og en oppdatering på våre nyheter!

VELKOMMEN TIL FURUNO STAND

Furuno tilbyr et stort utvalg av produkter og tjenester som er velegnet for  brønnbåter og for servicefartøy i havbruksnæringen. Med lanseringen av AquaScope tar vi et nytt steg inn i dette segmentet og tilbyr våre partnere et unikt verktøy for monitorering av laksens adferd i merden.

Kom innom oss i G-hallen, stand G-752. Her gir vi deg en presentasjon av våre løsninger!

STAND G-752 | HALL G. Få med deg vår lansering av AquaScope og få en oppdatering på våre produkter og tjenester for brønnbåt og servicefartøy.

VÆR FØRST UTE MED OPPDATERINGER FRA FURUNO. MELD DEG PÅ NYHETSBREV OG følg oss PÅ SOSIALE MEDIER.

Følg oss gjerne på FacebookLinkedIn, Instagram og YouTube og få med deg nyheter og statusoppdateringer fra oss.

Du kan også melde deg på vårt nyhetsbrev. Velg den kategorien som passer for deg.

PRODUKTFOKUS FOR AQUA NOR | 22. - 24. august | STAND G-752

Lansering: AquaSCOPE

Se laksens vekst og adferd

Furuno AquaScope er en løsning for monitorering av fiskens vekst og adferd i merden. Bruk av hydroakkustikk skiller denne løsningen fra andre løsninger i markedet.

Ekkoloddet er svært enkelt å installere. Det senkes ned i merden, rett under overflaten, og starter observasjonen umiddelbart. Allerede etter ett døgn kan adferdsdata sammenstilles med ulike miljøfaktorer som kan tenkes å ha påvirkning på fiskens adferd og dermed vekst og velferd.

Med observasjonsdata for lengre perioder er AquaScope et unikt verktøy for å lete etter adferdsmønstre og sammenstille dette med fôrforbruk og vekst i biomassen.

les mer

navigasjon

Komplette løsninger | Lokal service

Furuno tilbyr et stort utvalg av produkter og tjenester som er velegnet for brønnbåter og servicefartøy i havbruksnæringen.

Disse fartøyene faller under svært ulike kategorier med hensyn til regelverk knyttet til våre løsninger.

I godt samarbeid med våre forhandlere tilbyr vi trygge og godkjente løsninger som møter relevant regelverk.

Vår forhandlerkjede er spredt langs hele kysten og tilbyr lokal service på alle våre produkter.

Bropakker

skjermstyring

BlueBridge_Furuno_broløsning

God skjermstyring rydder broen

BlueBridge™ er en komplett og skalerbar skjermstyringsmatrise som kan tilpasses alle typer fartøy. Løsningen kombinerer skjermstyring, systemintegrasjon og sentralisering av betjening for ulike systemer på en brukervennlig måte.

BlueBridge™ skjermstyring gir gode muligheter for plass- og kostnadsbesparelser gjennom effektiv utnyttelse av skjermflater. I tillegg oppnås bedre ergonomi for arbeidsstasjonene på broen, ved at de mest brukte systemene kan opereres fra en behagelig rekkevidde.

Snakk med oss om mulige konfigurasjoner for ditt fartøy.

gå til produktsider

ELEKTRONISk LOGGBOK

telScope_furunoNorge_DNV_loggbøker

Få mer ut av loggbøkene

TELSCOPE er en helhetlig løsning for elektroniske loggbøker, sjekklister og fremtidige e-navigasjonstjenester. Løsingen dekker alle loggbøker under SOLAS og MARPOL.

Landsidens innhenting av loggbokinformasjon for ulike behov har til nå vært et manuelt og tidkrevende arbeid. Vi tilbyr en enkel og tidsbesparende løsning. TELSCOPE Ship-to-Shore gir kontoret full tilgang til alle loggbøker. Rapportene i løsningen gjør enkelt å dele informasjon med eksterne parter.

Overgangen til digitale loggbøker krever en strukturert tilnærming. Vi deler gjerne vår erfaring!

7 fordeler med elektroniske loggbøker

NYHETER FRA FURUNO NORGE