Furuno leverer navigasjons- og kommunikasjonsløsninger til brønnbåter og servicefartøy i havbruksnæringen. Våre løsninger er svært godt tilpasset seilas langs en krevende kyst med mye vær og utfordrende lysforhold. Snakk med oss om nybygg og retrofitprosjekter. Sammen finner vi gode løsninger.

Furuno tilbyr et stort utvalg av produkter og tjenester som er velegnet for brønnbåter og servicefartøy i havbruksnæringen. De har de siste årene vært en stor vekst i antall fartøy og samtidig en god utvikling av broløsningene for begge fartøygrupper.

Nye løsninger fra Furuno er svært godt mottatt og våre dyktige forhandlere supporterer våre kunder gjennom både nybygging og retrofitprosjekter.

Furuno forhandlerkjede dekker hele norskekysten. Vi kan dermed tilby våre kunder lokal service på alle våre produkter.

MØT OSS PÅ AQUA NOR | stand g-752

Kom gjerne innom oss under Aqua Nor for en hyggelig prat og en oppdatering på våre nyheter!

FURUNO ER MARKEDSLEDEDENDE PÅ NAVIGASJON TIL BRØNNBÅTFLÅTEN

Furuno har forsynt den norske brønnbåtflåten med navigasjons- og kommunikasjonsløsninger i en årrekke. Det har tegnet seg ut et konsept som passer godt for denne flåten, med mulighet for prosjektspesifikke justeringer, avhengig av størrelsen på broen og antall arbeidsstasjoner, øvrig broutrustning og kundespesifikke ønsker om tilpasning.

FUruno bropakke for Brønnbåt

Navigasjon

GMDSS

Elektroniske logbøker

Skjermstyring

STORT SPENN I LØSNINGENE FOR SERVICEFARTØY

Våre leveranser til servicefartøyene i oppdrettsnæringen varierer i kategori og omfang. En del fartøy opererer i internasjonale farvann eller har størrelse som gjør at IMO regelverk og krav til rattmerket ustyr for navigasjon og kommunikasjon må oppfylles. Furuno leverer komplette løsninger med stort fokus på brukervennlighet og god ergonomi.

Midre fartøy som går i nasjonal fart og i et begrenset område kan ta i bruk våre non-IMO løsninger. Produktspekteret inkluderer effektiv systemintegrasjon, skjermstyring og automasjonskontroll som gjør broen til en moderne arbeidsplass.

furuno Bropakke for servicefartøy

Navigasjon

Radar

Elektronisk kartsystem

  • Rattmerket ECDIS TECDIS 2424 eller
  • Flaggstatsgodkjent ECS - Coastal E, med mulighet for integrert radar og ekkolodd

Alternativ løsning 

Bunnkartlegging

Navigasjonsinstrument

GMDSS

NYHETER FRA FURUNO NORGE