Velkommen til vår stand B2.4 under årets BlueFish-messe i Ålesund. Som alltid skal vi ha en innholdsrik stand med løsninger for alle typer fiskeri. Tradisjonen tro inviterer vi våre kunder til Furuno Grillparty på første messedag, 5. september! Vi har fått med lokalmatkokk og humorist Nils Nesje, som lover oss et ganeSPA! Dette må du ikke gå glipp av. Meld deg på i denne saken!

VELKOMMEN TIL FURUNO STAND

Furuno tilbyr et stort utvalg av produkter og tjenester for fiskeri og fangstkontroll. Vi har løsninger for alle fartøystyper og fiskeri.

De siste årene har det vært en stadig økende interesse for trålfiske. Kom innom vår stand B2.4 for en presentasjon av kombinasjonen 3D-sonar og trålsonar, en gunstig kombinasjon under tråling.

Registrer deg her for gratis inngang!

FURUNO GRILLPARTY 5. SEPTEMBER

Tradisjonen tro inviterer vi alle våre kunder på grillparty første messedag, tirsdag 5. september. Det blir en smakfull og variert grillbuffet som lokalmatkokk og humorist Nils Nesje loser oss gjennom. Han lover intet mindre enn et ganeSPA! Vi gleder oss og satser på at det blir topp stemning!

Hvor:  Furuno Norge, Sjømannsveien 19
Når:    5. september kl. 19:00 - 23:00

Få med deg hele opplevelsen! Besøk oss på stand B2.4 og sett av kvelden 5. september til Furuno Grillparty!

Scan QR koden og sikre deg en plass! Har du ikke QR kode funksjon på mobilen? Bruk denne linken for påmelding: https://qrco.de/beDLem

følg oss i sosiale media

Følg oss gjerne på FacebookLinkedIn, Instagram og YouTube og få med deg nyheter og statusoppdateringer fra oss.

Du kan også melde deg på vårt nyhetsbrev. Velg den kategorien som passer for deg.

3D sonar

Godt utvalg av sonarer

Vi presenterer vårt sonarutvalg for ulike fiskeri under messen. 

Ny versjon av Furuno 3D sonar F3D-S er klar! Versjonen har fått bottom gain funksjon og tilhørende justering av brukerprogrammene. Dette fjerner problemet med bunnekko i grunnere farvann.

Ny versjon kan integrere med både Imagenex Trålsonar og Marport Scala2. Slik integrasjon gir svært god oversikt over tråldybde, trålåpning og tråldører og man har dermed full kontroll over trålen under fiskeriet.

3D sonar F3D-S er en tilleggsmodul til Furuno Lavfrekvenssonar FSV-25.

Kom innom oss under messen og få en presentasjon av vår sonarpakke.

les mer

EKKOLODD

SOME_ekkolodd__FSS3BB_IDENTIFISH

Godt utvalg av ekkolodd!

Vi presenterer vårt utvalg av ekkolodd for ulike fiskeri.

Makrellfisket nærmer seg igjen! I forrige sesong hadde mange av våre kunder god nytte av ekkoloddet FSV-3BB, som demonstrerte svært god skilleevne. Den høye oppløsningen gjør det mulig å undersøke bunnforhold og se hvor fisken står tettest i en stim.

IDENTI-FISH funksjonen anslår art ved at ekko automatisk sammenlignes med referansedata. Ser man flere flekker, kanskje på ulike dybder, kan man enkelt undersøke artssammenfall med referansedata og dermed unngå uønsket fangst.

Snakk med oss om hvilke av våre ekkolodd som kan passe ditt fiske!

EKKOLODDOVERSIKT

skjermstyring

bro_Sillemarie_fiskebåt_BlueBridge_ENIX

God skjermstyring rydder broen

BlueBridge™ er en komplett og skalerbar skjermstyringsmatrise som kan tilpasses alle typer fartøy.

Løsningen kombinerer skjermstyring, systemintegrasjon og sentralisering av betjening for ulike systemer på en brukervennlig måte.

BlueBridge™ skjermstyring gir gode muligheter for plass- og kostnadsbesparelser gjennom effektiv utnyttelse av skjermer. I tillegg oppnås bedre ergonomi for arbeidsstasjonene på broen, ved at de mest brukte systemene kan opereres fra en behagelig rekkevidde.

Snakk med oss om hvordan dine arbeidsstasjoner ombord blir mer fleksibel  med BlueBridge Skjermstyring!

gå til produktside

ELEKTRONISk LOGGBOK

telScope_furunoNorge_DNV_loggbøker

Få mer ut av loggbøkene

TELSCOPE er en helhetlig løsning for elektroniske loggbøker, sjekklister og fremtidige e-navigasjonstjenester. Løsningen dekker alle loggbøker under SOLAS og MARPOL.

Landsidens innhenting av loggbokinformasjon for ulike behov har til nå vært et manuelt og tidkrevende arbeid. Vi tilbyr en enkel og tidsbesparende løsning. TELSCOPE Ship-to-Shore gir kontoret full tilgang til alle loggbøker. Rapportene i løsningen gjør det enkelt å dele informasjon med eksterne parter.

Overgangen til digitale loggbøker krever en strukturert tilnærming. Vi deler gjerne vår erfaring!

7 fordeler med elektroniske loggbøker

NYHETER FRA FURUNO NORGE